I forbindelse med Kjell Aukrusts univers er det laget en del produkter. Det som står på disse sidene er å regne som "basisvarer" og i perioder kan vi ha flere produkter enn det som står oppført her, så ta gjerne kontakt med oss.

Jul-i-flåklypa-webSolan, Ludvig og Reodor er tilbake. Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, så er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Men så forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm. For å tukle med naturen. Det er farlig det.

Pris kr 149,-.

kondolansekortDe fleste har kanskje lest diktet Kjell Aukrust skrev når moren døde? Diktet, og den vare tegninga som hører til, er nå å få som et dobbelt kort. Kortet er godt egnet til kondolansekort.

Diktet står skrevet i boka "Ludvig".

Størrelse 13x13 cm. Kr 35,- inkl. konvolutt.

Soline-sitteunderlag-flat-Sitteunderlag i 100% merinoull i hjertefasong. På dette sitter du varmt og tørt på turen. Lett å rulle sammen og putte i sekken.

Størrelse: ca 35x45cm.

Pris kr 349,-.

Sitteunderlag-webSitteunderlag i 100% merinoull. På dette sitter du varmt og tørt på turen. Lett å rulle sammen og putte i sekken.

Størrelse: ca 35x45cm.

Med håndbrodert signatur og figurmerke.
2 motiv: Solan og Ludvig

Pris kr 349-.

SolantflerDu har vel sett de fine filttøflene som Solan vandrer rundt med? Aukrust har gjennom Solan Gundersen, skapt en karakter som mange kjenner seg igjen i. Han beskrives som den personifiserte morgenfugl, nonchalant utruga i ei osp attmed Glomma. Han er barnefødt optimist med filttøfler, strikkeskjerf og lav moral ...

Vi har Solantøffelen. En tøffel som med sin karakteristiske tå, er både sjarmerende og vakker. 100% merinoull og finnes både til voksne og barn. Fra kr 499,-.

LudvigtflerLudvig er et utpreget B-menneske med høysnue og tydelig angst for gjennomgripende forandringer. Han er personlig pessimist, saktmodig og trives best i utkantstrøk... Mange kjenner seg igjen i Ludvig, og han har litt av den norske folkesjela i seg.

Ludvig luffer rundt i et par velbrukte herremokasiner. Derfor har Ludvigtøffelen snøring med skinnreim som dekor. Den trenger ikke knyttes av og på hver gang. Laget i 100 % deilig og myk merinoull, såle i geiteskinn. Finnes både til barn og voksen. Fra kr 499,-.

 

Aktuelt

Alvdal Bok- og Papirhandel AS
Steia 14, 2560 Alvdal
Tlf.: 902 53 015
E-post: post@abok.no

Åpningstider:

Hverdager 09-17 - Lørdager 10-15
Spesielle åpningstider ifm. høytider

Følg oss på  og   Instagram-web


fribokhandellogo